ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…

ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ..

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ..
Ο λόγος που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα της επιχείρησης μας είναι κυρίως η ΑΝΕΡΓΙΑ και η ΔΥΣΚΟΛΙΑ με τις οποιεσδήποτε συναλλαγές με το Δημόσιο. Έχετε την ανάγκη να ενημερωθείτε σωστά για τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε σε ορισμένους πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σας.Αυτός ο λόγος λοιπόν οδήγησε και εμάς στο να ιδρύσουμε, τον Ιανουάριο του 2020, τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μέσα στα δύσκολα χρόνια ανεργίας και αβεβαιότητας. Αποφασίσαμε ότι τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκτήσαμε την δεκαετία της κρίσης θα πρέπει να τα αξιοποιήσουμε!


Στελεχώσαμε το γραφείο μας με αξιέπαινους και σωστά καταρτισμένους ανθρώπους, οι οποίοι κατανόησαν τις συνέπειες της ΑΝΕΡΓΙΑΣ και την ΔΥΣΚΟΛΙΑ που αντιμετώπιζαν όσοι έψαχναν για εργασία με το «τέρας» της γραφειοκρατίας.
Είμαστε το γραφείο που μπορεί να σας βοηθήσει από την σύνταξη ενός βιογραφικού ως την μελέτη ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου. Είμαστε αυτοί που θα ασχοληθούν με τις περίπλοκες συναλλαγές με τον Δημόσιο Τομέα αναφορικά με επιδόματα και πιστοποιητικά.


Ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με έμπειρους Νομικούς για την επίλυση θεμάτων που αφορούν Δικαστικά θέματα, Συντάξεις κ.τ.λ..Η ικανοποίηση και η επιτυχία των ανθρώπων, από την βοήθεια που τους προσφέραμε όταν  απευθύνθηκαν σε εμάς , και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας και αυτό φαίνεται και από τα λόγια τους , όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι.

Αξίζει να μας γνωρίσετε….

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ..

Το Γραφείο μας λειτουργεί καθημερινά ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 10:00 έως τις 20:00 το βράδυ.

Tηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 – 3215674 | 6955 47 75 11

  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
  210 - 3215674
  ΣΤΑΔΙΟΥ 61 , 10551 , ΑΘΗΝΑ
  c.stathoraki@gmail.com
  ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ10:00 - 20:00